RO Study
👤
Alexandracimpan816
Alexandracimpan816
17-11-2020
Engleza
a fost răspuns
am nevoie urgent de ajutor
Răspuns :
Kincsomisu
Kincsomisu
17-11-2020
Răspuns:
nu stiu engleza față cati ani ai ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Printr-o Sageata Care Este Capacitatea Cea Mai Potrivita, Dibtre Cele Scrise Pe Etichete Pentru Fiecare Obiect Ilustrat2ml 2l 5dal
Read And Choose.6 Mary ... She's Jumping.A Isn't DancingB Aren't DancingA Areyour Notebook.1 Listen! Kevin The Plano.playing B Is Playing2 Where's Tina?... On T
Aflați C.m.m.d.c(cel Mai Mare Divizor Comun), Și C.m.m.c (cel Mai Mic Multiplu Comun) Al Numerelor: 1)(28;108) [28;108]2)(40;72) [40;72]3)(18;60) [18;60]4)
14. În Triunghiul Dreptunghic ABC, Punctul D Este Mijlocul Ipotenuzei [BC]. Dacă AB == 12 Cm Şi AD= 10 Cm, Calculați Aria Şi Perimetrul Triunghiului.AD!!! REPED
Transformă După Indicații Enunțurile De La Exercițiul 7.• Pune La Persoana A Doua Plural Enunţul A):pune La Persoana A Doua Singular Pronumele Personale Care Su
Determinati Cate Numere Naturale De Doua Cifre Distincte Se Pot Forma Cu Cifre Din Multimea A={2,3,5,9}
Am Nevoie De Ajutor...Rapid Până La Ora 21:40...Dau Corona...
2 Transforme Les Phrases Suivantes En Ordres Ou Conseils, À L'aide De L'impératif, Comme Dansl'exemple:Exemple: Tu Dois Faire Plus De Sport. → Fais Plus De Spor
Dau Coroana!Va Rog Rezolvare Completa!!
Verificați Dacă Punctele A(-4 4) B(1 - 1) C(3 - 3) Sunt Puncte Coliniare