RO Study
👤
Rususabrina89
Rususabrina89
17-11-2020
Fizică
a fost răspuns
legătura între greutate și masă
Răspuns :
Buzaanamaria1
Buzaanamaria1
17-11-2020
Explicație:
Sper ca te am putut ajuta ❤
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati Ma Varog Mult....Ofer 20 De Puncte.....Cine Se Descurca In Istorie? Intrebare De Clasa 6.1. Numeste Citeva Schimbari Care Au Intervenit In Politica Int
Ce Judete Strabate Raul Mures?
Cum V-a Fi Satul meu Peste 50 De Ani(stil Modern)(poze:viitoarea Scoala,viitorul Parc,viitoarele Case....)?
Se Dau Nr Naturale:ad2,a9b,1dc,ade,2ff,unde Cifrele A,b,c,d,e,f Sunt Diferite Intre Ele.sa Sa Afle Aceste Nr Stiind Ca Sunt Nr Consecutive Pare,date In Aceasta
Mircea Participa La Un Concurs Unde Se Dau 10 Probleme Si Se Acorda Punctajul Urmator:pentru O Poblema Corect Rezolvata Se Acorda 3 Puncte,iar Pentru O Problema
Cum Descompun X La A doua-13x+40?
"PIRAMIDA TEXTULUI"1 CUVANT PENTRU LOCUL UNDE SE DESFASOARA INTAMPLAREA2 CUVINTE CU ACELASI INTELES PENTRU CUVANTUL DOCTOR3 CUVINTE PENTRU INSUSIRILE DOCTORULUI
Ce Judete Strabate Raul Mures?
PRETUl Unei Calculator Este De 9800 Lei.pretul Unei Televizor Reprzinta 4pi5 Din Pretul Calcultorului. O Masina De Spalat Costa Cit 3 Pe 8 Din Pretul Televizoru
Salut! La Dirigentie Ne-a Zis Sa Asteptam Momentul Cand Ne Plictisim Si Apoi Sa Scriem Pe O Hartie Ce Sa Facem Sa Nu Mai Fim Plictisiti. Ce Sa Fac, Ca M-am Plic