RO Study
👤
Onceao297
Onceao297
17-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Mă ajutați,vă rog???
Răspuns :
Bulintis2008m
Bulintis2008m
17-11-2020
Răspuns:
1. to go
2 bring
3.preaparing
4.to travel
5. sightseeing
6. to explore
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Sumă 1200€ Este Depusă La Bancă Pe 1 An Cu P=2%. Să Se Afle Suma Depusă Pe Un An?.
Calculati Corect !!!
Va Roooog Am Nevoie In 30 Min Ajutooor Dau Coroana Promiiit
3. Formulați Propoziții Sau Fraze În Care Să Folosiți Verbele A Ieși, A Ajunge, A Se Face, A Însem- na, A (se) Părea, A Rămâne, A Se Naște Atât Ca Verbe Copulat
Desenati 4 Flori De Pomi Fructiferi (diferite) Si Aratati Pe Desen Partile Componente.
Patru Elevi Au Calculat Valoarea Numarului Real X Stiind Ca Xy-xz-3x=3-2rad2 Si Y-z=rad 8si Explicati Mi Va Rog Cum Ati Facut,pe Langa Rezolvare
F : R-> R ; [tex]f(x) = (1 - \sqrt{3})x + \sqrt{ 3} [/tex]a) Rezolvați În Mulțimea Numerelor Reale Inecuația :[tex]f(x) - 1 \geqslant 0[/tex]vă Rog Mult!
V. Prezintă Un Cuplu De Mamifereerbivore. Identifică Masculul Şi Femela Sidescrie Dimorfismul Sexual. După Ce Indiciiai Recunoscut Cele Două Sexe?Dă Exemple De
1. Este Nevoie Să…miscăm Repede. a)mă b)ne c)se d)vă 2.toate Cuvinte Derivate: a)îndepărtat,imprimat b)nedumerit,chinut c)nemilos,neprevăzut d)acoperit,colorat
Un Enunț Interogativ In Care Numeralul Ordinal ,,prima’’ Sa Aibă Valoare Pronominala Și Fs De Complement Direct. Va Rog Frumos!.