RO Study
👤
Vodaamelie
Vodaamelie
17-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ex. 6 urgentttt!!!!
Răspuns :
Alinaolaru75
Alinaolaru75
17-11-2020
Răspuns:
mult succes!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
Iulianlupuiulian
Iulianlupuiulian
17-11-2020
Răspuns:
a)8
b)3²
c)6³¹
nu stiu mai mult
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Impartind Numerele Naturale 77 Si 94 La Acelasi Numar Natural Nenul De O Cifra, Se Obtin Caturile Nenule, Iar Resturile Egale Cu 2, Respectiv Cu 4. a) Este Posi
Alcătuiește Câte O Propoziție În Care Trebuie Să Apară Următoarele Cuvinte: Sar, S-ar, Nai, N-ai, La, L-a, Miau, Mi-au, Neam, Ne-am. Vă Rog Dau Coroană La Cel M
Ex. 1 Te Roggggggggg Dau Puncte!!!
Scrie Câte Două Adjective Înrudite Cu Substantivele De Mai Jos :umbră , Gheață
. După Două Creşteri Consecutive De Preturi, Prima De 10% Iar A Doua De 12%, O Tabletă Costă 739,2 Lei. Care A Fost Prețul Inițial Al Tabletei?Am Nevoie De Expl
Catul A Doua Numere Este 8 Restul 3 Iar Difereta 52
VA ROGG6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Echilateral ABC, Cu Latura AB = 8 Cm Şi Punctul D Situat Pe Dreapta BC, Astfel Încât BC= 2CD, C€BD. Ar
Determinați Numerele A Și B Știind Că:a) Suma Lor Este Egală Cu 56 Iar (a;b)=8b) Produsul Lor Este Egal Cu 1350 Iar (a;b)=15
2. Punctul M Este Reprezentat Pe Axa Numerelor Cu Originea În Punctul O Şi Are Coordonata 4. Calculaţi Lungimea Unităţii De Măsură Ştiind Că OM = 8 Cm. (DAU COR
Se Consideră Funcția F:R->R , F(x)=x-5. Determinați Numărul Real A Pentru Care F(a)+f(2a)=2