RO Study
👤
Racubogdy
Racubogdy
17-11-2020
Matematică
a fost răspuns
repede dau coroana, e important
Răspuns :
Dumitrescurares2009
Dumitrescurares2009
17-11-2020
a.=2184
b.=2760
c.=2750
Sper
ca
te
am
ajutat
✌
Answer Link
AndreiBalanQ
AndreiBalanQ
17-11-2020
Răspuns:
a:2184 b:2760 c:2760
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Aleg Un Numar. Il Triplez. Scad 10 Si Obtin Un Numar Cu 30 Mai Mare Decat Dublul Numarului Initial. Descoperiti Numarul Pe Care L-am Ales.
URGENT!Care Sunt Figurile De Stil Din Versurile: "Frunze Cad Si-n Praf De Aur , De La Munte Dupa Ele Pica Si Treptat Se Umfla Garla Turmelor De Oi." (Io
Într-o Curte Aleargă Iepuri De Casa Si Gaini In Total 60 De Capete Si 166 De Picioare. Cati Iepuri Si Cate Gaini Sunt ( Raspunsuri Prin Întrebare)
Ruxandra Bate La Masina 20 De Cuvinte Pe Minut.La Cate Secunde Bate Un Cuvant?
Am Nevoie Urgent De Un Text Din Patru Enunturi Depre Venirea Cocorilor In Tara La Ora18:00
3.Determinati Numerele De Forma Ab(cu Bara Deasupra) Pentru Care Ab(cu Bara Deasupra)+ba(cu Bara Deasupra)=88
4. Fie Triunghiul BCD Echilateral. Se Duce Prin B O Paralela La CD Si Prin C O Paralela La BD. Cele Doua Paralele Se Intalnesc In Punctul E. Demonstrati ca Triu
Perimetrul Unui Triunghi Isoscel ( Cu 2 Laturi Egale ) Este 55 Cm. Iar Una Din Laturi Este De 20 Cm. Afla Latura Inegala
Sinonim Pentru Cuvântul VICLEAN (are 8 Liere Iar A Treia Literă Este E)
Realizeaza Un Text Cu Sprijinul Cuvintlor : iarba Groasa , Desfata , Au Inflori ,parfumul Suav, Minunate ,arzator ,flori Cer .