RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-11-2020
Franceza
a fost răspuns
Ajutați-mă la acest exercițiu!
coroană
Răspuns :
Anastasiamariam10
Anastasiamariam10
17-11-2020
Răspuns:
a.elle est. c est
b.il est. elle est
c.il est. c est
d.il est. c est
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Raza De Lumina Vine Din Aer Si Cade Pe Suprafata Apei Dintr-un Pahar.Pe Fundul Paharului Cu Apa Se Afla O Oglinda Plata.Faceti Desenul Si Trasati Mersul Raze
Comentati Atitudinea Boului Fata De Vitel Din Fabula "Boul Si Vitelul" De Grigore Alexandrescu...urgent Am Nevoie Va Rog ( Este Vorba De Un Bou Care Se Face Boi
La Ce Mod Si Timp Este Verbul ,,-i" Din Prop: Ca-i Prost. (Stiu Ca Este Predicat Nominal)
Imnul Lui Stefan Cel Mare1.Argumentati Alegerea Lui Stefan Ca Personalitate Caruia I Se Dedica Poezia .2.Explicati Urmatoarele Versuri : ,, O! Mare Umbra-eroica
Am Nevoie De Un Model De CV Cu Un Set De Intrebari Legate De Serviciul Respectiv Pentru Ed. Tehnologica Imi Trebuie Urgent , Ma Ajutati Va Rog !!? . :o3
Ce Distanta Parcurge Un Tren Care Se Deplaseaza Cu Viteza Medie De 73km/h Timp De 6 Ore?
Un Legumicultor Vinde 20% Din Marfa Sa Si Ii Mai Raman 120 Kg. Initial , Legumicultorul A Avut..... Kg De Marfa.
Numarul Pasarilor Dinr-o Gospodarie Este Mai Mare Decat 70,dar Mai Mic Decat 80.o Treime Din Nr Pasarilor Sunt Gaini,un Sfert Din Nr Pasarilor Sunt Rate Si Rest
Perdeluind Ce Functie Sintactica Este ?
Care Sunt Caracteristicile Unei Opere Lirice Sau Epice