RO Study
👤
Bela12346
Bela12346
29-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum este o prepozitie compusa?
Răspuns :
Ivascumady
Ivascumady
29-03-2015
Prepozitile sunt:
-simple:cu;de;dupa;in;la;pe.
-compuse:de la;de pe;de langa;despre;inspre.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unbiciclist A Parcurs Distanta De 700km In 3 Zile Astfel : In Primele Doua 513km Iar In Ultimele Doua 462kmcati Km A Parcurs In Fiecare Zi
Cum Se Spune .. " Te Rog " ?
Identificati Complementele Circumstatiale De Cauza Din Textele De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima:Capitala Romaniei Este Asezata Pe
Exemple De Populatii De Plante Si Animale Cu Distributii Diferite in Spatiu?
O Persoana A Cheltuit 2/5 Din Suma Pe Care O Avea Si I-au Mai Ramas Cu 20 De Lei Mai Mult Decat A Cheltuit.Ce Suma A Avut La Inceput?
Am Si Eu La Matematica O Problema Directorul Unui Club Filatelic Vrea Sa Amparta 58 .970 De Timbre Celor 183 De Copiianscrisi La Clubul Sau ,dand Cate 290de Tim
Construieste Doua Enunturi In Care Interjectia ,, paf '' Sa Indeplineasca Doua Functii Sintactice Diferite ( Precizeaza-le )
Construieste O Fraza In Care O Propozitie Subordonata Circumstantiala De Loc Sa Fie Antepusa Regentei.Va Rog Ajutati-ma!
Stiti, Voi Intelegeti Chestiile Cu Functiile Sintactice Si Cazurile? Haideti Sa Facem O Mica Dezbatere. :))
Un Triunghi ABC Are Cateta AB=12 Cm Ipotenuza BC=20 Cm.Calculati Lungimea Catetei AC Imi Puteti Spune Raspunsul Multumesc