RO Study
👤
Lisaiii
Lisaiii
17-11-2020
Istorie
a fost răspuns
Cine e Nica Emil Boc?
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-11-2020
Răspuns:
Nica Emil Boc este un mare cântăreț.
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gandeste-te La Un Obiect ,,magic'' Care I-ar Putea Ajuta Pe Elevi Sa Invete Mai Rapid Realizeaza Reclama (sau Un Slogan) Acestuia.
Intr-un Bloc Sunt 40 De Apartamente Cu Doua Si Trei Camere.Stiind Ca In Acel Bloc Sunt 90 De Camere,aflati Cate Apartamente Au Doua Camere Si Cate Au 3 Camere.
Elena Merge In Excursie La Brasov. Ea Cheltuieste In Prima Zi Cu 5 Lei Mai Putin Decat O Doime Din Suma Pe Care O Avea. A Doua Zi, Elena A Cheltuit O Cincime Di
Vreau o Compunere IN ENGLEZA Despre Anglia Sa Fie De Minim O Pagina De Caiet MIC
Numarul -3 Este Numar Intreg. Adevarat Sau Fals.
Îmi Dați Și Mie Va Rog O Propoziție Subordonata Atributivă Introdusa Prin "cine" . Chiar Nu Reușesc Sa Îmi Dau Seama...
Triunghiul ABC Are Aria 60cm Patrati Si D(A, BC) =8 Cm. Aflati Lungimea Laturi [BC]
Ajutati-ma Va Roog!Selectati Din Lista De Mai Jos Cuvintele Care Sunt Derivate Cu Sufixe,prefixe,parasintetic Si Compuse:milostenie,intrevedere,hipodrom,nerezol
Construiti Doua Enuntiuri In Care Odata Sa Fie,pe Rand Substantiv Si Numeral Adverbial!!
Am De Facut Un Eseu Despre : ''Fetele totalitarismului'' :fascism,comunism,nazism (origini,cauze,masuri,asemanari/deosebiri,propaganda/liderii,concluzii)