RO Study
👤
Lucacotet725
Lucacotet725
17-11-2020
Matematică
a fost răspuns
987×962rezolvat pe caiet
Răspuns :
Dragoscirdei423
Dragoscirdei423
17-11-2020
Explicație pas cu pas:
987×962=949494 si înmulțește pe caiet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Acest An Eu Am Comunicat Cu Parintii Mei Intr-o Limba... Continuati Gandul In 10 Randuri. VA ROOOOG!!!
Cantitatea De 6 Litri De Suc Trebuie Pusa In Sticle. Se Folosesc Sticle De 1litru, 1 Supra 2litri Si 1 Supra 4 Litri . Cate Sticle Sunt Necesare? Găseste Trei
Exprimați În Cuvinte Propoziții Starea Sufletească Surprinsă În Versuri De Ce Nu Mai Se Legăna dacă Trece Vremea Mea
Care Sunt Imaginile Artistice Din Mircea Cărtărescu În Stilul Lui Bacovia? Mircea Cărtărescu În Stilul Lui Bacovia e Seară Şi Ninge-ndesat zăpada-n Zăpadă Se
Imaginezati Ca Te Afli Intr-o Expeditie Pe Varful Unui Munte Ce Auzi Ce Vezi Ce Mireasma Simti Ce Se Intampla Cu Ce Scop Se Intampla Care Este Finalul Realizeaz
Subiectul 2,exercitiul 2 , Punctele B),c). Va Roooogggg
Descrie Importanta Economica Pentru Republica Moldova A Resurselor Naturale
N Fiecare Sambata Dimineata Danut Si Tatal Sau Parcurg Pe Jos De Acasa Pana La Bunici. Tata I Spune Fiului: -Danut,te Rog Sa Calculezi Cati Km Sunt De Acasa Pan
Vreau Și Eu Propoziții ,cu Următoarele Cuvinte, Plus Valoarea Morfologică A Acestora: Totuna- Tot Una Odată-o Data Niciodată-nici O Data Altfel-alt Fel Degrabă-
Scrie In Casete Unul Dintre Cuvintele S Au Sau Copiii Bucurat De Sosirea Primăverii Ei Ies Prin Parcuri Gradini