RO Study
👤
Magyarfrunza
Magyarfrunza
16-11-2020
Matematică
a fost răspuns
11 va rooog repedeee❤️❤️❤️
Răspuns :
BiaAncuta
BiaAncuta
17-11-2020
Explicație pas cu pas:
a A
b F
c A
d A
e F
f F
g A
h A
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2nr Este 27.Determinati Cele Doua Nr.,stiind Ca Primul Este Egal Cu 4 Cinciimi Din Al Doilea.Help!
Va Rog Ajutatim2la Puterea3+5la Puterea2;3la Puterea2-2la Puterea3;2la Puterea4x5la Puterea2;4la Puterea3:2la Puterea2;3la Puterea2X7-1;
Construiti Enturi Din Care Sa Reiiasa Sensul Ficarui Cavant Din Cadrul De Mai Uratoarelwe Paronime Cu Glaciar Gaciall
In Enunturile De Mai Jos Cuvintele Subliniate Sunt Folosite Cu Sens FiguratConstruiti Enunturi Cu Care Sa Apara Cu Sens Propriu..Se Exprima Bolnavicios-----Am P
Am Nevoie De O Scrisoare Catre Un Prieten Din Anglia
Expresii Si Locutiuni Pentru Cuvinele: (minim 5)frunza:a Trece:a Sta:
Suma A Trei Numere Este 283.Suma Primelor Doua Este 190. Stiind Ca Al Doile Numar Este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Treilea, Afla Cele Trei Numere
Alcatuieste Propozitii Cu Pronumele _el_sa Indeplineasca Functia De :subiect,atribut,complement
Ajutatima La Au Exercitiu Trebuie Sa Pun :some,any,somebody,anything,somehow,anyone"la Propozitia"There' S......milk In That Jug.
Va Rog Datimi Si Mie 5 Ppropozitii Cu Va Si 5 Propoziti Cu V-a Care Sa Fie La:persoana A 3 Numarul Singular,timpul Viitor Va Rog Sa-mi Dati Repede !