RO Study
👤
Shadowbeleaua
Shadowbeleaua
16-11-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog urgent!!!
6,7,8!!
Răspuns :
Silviahuziconschi
Silviahuziconschi
16-11-2020
Răspuns:
Sper ca te ajuta! Ai aici răspunsul la cele 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Propozitie In Care Cuvantul Lor Sa Fie Partee Secundara Care Determina Un Verb
Buna Ziua,puteti Sami Recomandati O Poezie Dedicata Lui Ion Creanga (nu Conteaza Autorul)
Se Dau Numerele 451 ; 254 ; 525 Si 322 . Calculeaza Diferenta Dintre Suma Numerelor Impare Si Cea A Numerelor Pare ... Va Multumesc ..
Identificati Complementele Indirecte Din Enunturile Urmatoare Si Precizati Partea De Vorbireprin Care Este Exprimata: 1. Dau Puilor Cateva Boabe De Porumb. 2. D
Ajutatima .trebuie Sa Scriu Un Proverb Despre Prostie Sau Intelepciune.cine Scrie Corect Ii Dau Coroana
Analiza-ti Verbele Si Substantivele Din Urmatoarele Propozitii Am Citit Cartea Recomandata. L-am Intilnit Pe Cornel.El Venea De La Colegul Lui.Muscata De Lan
Redacteaza Un Text Descriptiv De 30 De Randuri In Care Sa Prezinti O Livada In Timpul Iernii.
Am Nevoie De Caracterizarea Personajului Vitoria Lipan (Vitoria Lipan Este Personajul Principal Al Operei...de...)dupa(trasaturi Fizice Si Morale) In 15-20 De R
Am Depus La Banca 3 Milioane De Lei Cu Dobanda De 16% Pe An . Ce Suma Va Contine Depozitul Dupa Un An ?
Triunghiul Dreptunghic ABC,cu Masura Unghiului A De 90 De Grade,are Inaltimea AD=12 Cm Si Masura Unghiului C De 30 De Grade.Calculati Lungimile SegmentelorAC,BC