RO Study
👤
Maria12706321
Maria12706321
16-11-2020
Studii sociale
a fost răspuns
Ajutoooor am nevoie urgent
Răspuns :
Novawolfy
Novawolfy
16-11-2020
Răspuns:
2 (sper ca e răspunsul corect)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformati Adjectivele : Beautiful , Careless , Cheap , Easy , Happy , Quiet , Sad , Tidy . In Adverbe in Engleza ofer 20 De Puncte + Coroana Va Rog Urgent
Va Rog Ajutatima Dau 30 De Puncte Numai Ca Vreau Sa Fie Raspunsul Corect. La Utilizarea Planului Inclinat Pentru Ridicarea Greutatilor Se Cistiga In
Va Rog Frumoos!!!....am Nevoie Pentru Miine La Istorie
Use An Article Where Necessary. This Text Is About______very Unusual Sport Called Cycle Ball. Not Many_____people Play It, But It's Very Good Fun. You Pla
Cred Ca Meseria De Jurnalist Este O Mesrie Buna, Grea Dar Si Foarte Interesanta Mie Imi Place Viata De Jurnalist, Implice In Deosebi Experientele Prin Care Tre
Un Curcan Cantareste Cat 2 Cocosi.stiind Ca Un Cocos Cantareste Cu 2 Kg Mai Mult Decat O Gaina Care Are 4 Kg,afla Cat Cantaresc 3 Curcani?cine Ma Ajuta Si Pe Mi
Spune O Tema Pt Dirigenție " Natura Și Capcanele Ei "
Găsiți Câte Doua Adjective Potrivite Pt Fiecare Substantiv Colective:mulțime ,popor,armata,grămada Va Rog Frumos Este Urgent
Buna Ziua, Cine Ma Ajuta Si Pe Mine? Scrie In Ordine Descrescatoare Toate Numerele Impare De Forma 2a ( 2a Are O Liniuta Orizontala Deasupra)
Unusprezece Si Suta Sunt Numerale Simple Sau Compuse?