RO Study
👤
Ionamaria
Ionamaria
16-11-2020
Matematică
a fost răspuns
vă rog e urgent Cine știe
Răspuns :
Grijamaxima
Grijamaxima
16-11-2020
Explicație pas cu pas:
ex 3 si 4jfzjgzktskydlydkydldylydlyd
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propozitii Cu Cuvintele Dumneata. Dumneavoastra. Dumneaei .dumnisale .dumitale. Domnia Sa simple Nu Dezvoltate
Clasa 2 Help Insumeaza Urmatoarele Numere Cu Rasturnatele Lor 493,273,682,296,751,592
Care Este Importanata Padurilor Pe Terra?
Sal Ajutatima Sa Fac O Compunere De 5-7 Propozitii Cu Titlul " Cum Trebuie Sa Mincam Ca Sa Fim Sanatosi? " Doar Ca Trebuie Sa Fie In Limba Rusa Si Corecta Desig
Afla Doua Numere ,stiind Ca Jumatatea Primului Numar Este De Doua Ori Mai Mica Decat Sfertul Celui De-al Doilea Numar,iar Suma Numerelor Este 500.
Ce Funcţie Sintactă Are Substantivul Subliniat In Următoarele Enunţuri:Ghetele sunt Pline De Cadouri.Am Dat Ghetele cu Cremă.Am Dat Ghetelor Lustru.Şireturile
Un Turist A Parcurs 4/10 Dintr-un Traseu.El Mai Are De Mers Inca 12 Km. Afla Lungimea Totala A Traseului. Reprezinta Grafic Rezolvarea problemei.
Completati Pe Caiete Textul De Mai Jos Cu Adjectivele Demonstrative De Identitate Potrivite, Subliniati Substantivele Cu Care Le-ati Acordat."...de La Scrisul C
Diagonala Unui Patrat Are Lungimea De 12 Radical Din 2 Cm. Determinati Perimetrul Patratului
In Zilele Calduroase Ale Primaverii Asteptate/asteptataam Dat Un Buchet De Flori Micii/micei Mele Prieteneam Cumparat Ultimele/ultimile Zambile. indicati Forma