RO Study
👤
Sara0998
Sara0998
16-11-2020
Biologie
a fost răspuns
Va rog repede următorul ex dau coroana
Răspuns :
Simotaelena1999
Simotaelena1999
16-11-2020
Răspuns:
5-E ; 1-b; 3-c; 2-e ; 4-a
Answer Link
Ioanaspulber17
Ioanaspulber17
16-11-2020
Răspuns:
5-E
4-A
3-C
2-D
1-B
Explicație:
sper ca te.am ajuat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Căruia Dintre Aceste Poligoane Poate Constitui: A) Lungimea Gardului Care Împrejmuieşte Un Teren Agricol; B) Lungimea Dantelei Cusute Pe Marginile Un
5. Cornel A Cumpărat De La Farmacie 10 Fiole De Calciu. Câţi Mililitri De Calciu Sunt În Total, Dacă O Fiolă Are 10 Mililitri?
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog Frumos A
Cine Mă Ajută Vă Rog Să Mă Ajutați Urgent
.Jn Urma Unui Test De Evaluare La Matematică, Cei 25 De Elevi Ai Clasei A V-a D Obpinut Urmatoarele Note: 4 Elevi Nota 7; 6 Elevi Nota 8; 8 Elevi Nota 9, 4 Elev
Rezolvă Problema.Lungimea Unui Dreptunghi Este De 9 Cm,iar Lățimea De 3 Ori Mai Mică.Perimetrul Acestui Dreptunghi Este Egal Cu Perimetrul Unui Pătrat.Ce Lungim
Un Kilogram De Banane Costa De Doua Ori Mai Mult Decât Un Kilogram De Mere, Iar Un Kilogram De Pere Costă Cu 2,5 Lei Mai Mult Decât Un Kilogram De Banane. Remus
Redactează Un Text In Care Să Ti Exprimi Părerea Despre O Posibilă Legătura Intre Haplea Și Personajele Lui I.l.caragiale
● Subliniază Predicatele Verbale Din Propoziţiile De Mai Jos: A) Broasca Sări Pe Frunza Unui Nufär. Caisul A Înflorit. Bunica Va Lua Pastila Recomandată. Copilu
Voyager Une Joie De Viver