RO Study
👤
Iff
Iff
16-11-2020
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie te-am sau tea-m ?????????
Răspuns :
Maryo9096
Maryo9096
16-11-2020
Răspuns:
se scrie te-am uff
:DDD
Answer Link
Ionionut06
Ionionut06
16-11-2020
Răspunsul
corect este
te-am
.
Sper că te-am ajutat
!
Coroana
!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Valoarea De Adevar A Propozitiei 13|39
Gasiti Un Sinonim Pentru Urmatoarele Unitati Frazeologice : Slab De Inger , Tras De Par , Apa De Colonie , A Intoarce Pe Dos , A Strica Orzul Pe Gaste , A Umbla
De Ce Amana Dada Sia Pentru A Doua Zi Dezvaluirea Locului In Care Este Dionis? Va Fi O Povestire Trista Sau Vesela Cea Care Urmeaza? Argumentati! help Pls Vasi
Suma A Trei Numere Este Mai Mare Decat 3978,dar Cel Mult Egala Cu 3999.Primul Termeneste Cu 703 Mai Mic Decat Al Doilea Termen Care Este 1836.Care Poate Fi Al T
Gasiti Un Sinonim Pentru Urmatoarele Unitati Frazeologice : Slab De Inger , Tras De Par , Apa De Colonie , A Intoarce Pe Dos , A Strica Orzul Pe Gaste , A Umbla
O Compunere De 20 Randuri Cu Titlu "unde As Fugi De-acasa"..sa Nu Fie Luata De Pe Net...dau Coroana
Să Se Scrie Un Program Care Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural Cu Cel Puţin Două Cifre Şi Determină Suma Dintre Cifra Zecilor Şi Cifra Unităţilor Numărulu
Mariana A Rezolvat In 7 Zile In Mod Egal 112 Probleme, Iar Ioana 126 De Probleme.Cate Probleme Au Rezolvat Cele Doua Fete Inpreuna Intr-o Zi? Scrie Rezolvarea
Rezolva Ecuatia5⁵(x+1)=[(5²)⁴]⁵
Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Inecutia 3 La Puterea X+1 Mai Mic Sau Egal Cu 81