RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2020
Matematică
a fost răspuns
DE CE NIMENI NU ÎMI RĂSPUNDE
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-11-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Desen atasat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Completează Spaţiile Libere Din Propozițiile Date Cu Pronumelea. Pe Fete ...-am Admirat Într-un Spectacol De Teatru.d.loae.Mb. Pe Băieţi ...-am Văzut La Bibl
In Patrulaterul Convex ABCD Din Figura Alăturată, Măsura Unghiului A Estede 80°, Iar Măsura Unghiului D Este De 40°. Suma Măsurilor UnghiurilorB Si C Este:a) 80
Alcătuiește O Compunere De 12 17 Rânduri Având La Sfârșit Concluzia Totul E Bine Când Se Termină Cu Bine (DESPRE LA RÂU)
Ajutorrr Va Rogg !!!!! Dau Coroana
Cu O Bară Rigidă Având Lungimea De 1 Metru Se Ridica Un Corp Cu Masa De 75 Kg . Punctul De Sprijin Al Barei Se Află La 25 Cm De Capătul Ei.a)Aflați Forța Rezist
Vă Rog Să Mă Ajutați...
Un Dreptunghi Are Lungimea De 10 M Si Lățimea De 4 M. Afla Perimetrul Dreptunghiului . Urgent !!!
Care Este Mesajul Global A Poeziei:Ca Să Pictezi O Pasăre Pictează Mai Întâi O Colivie cu Ușa Deschisă pictează Apoi ceva Frumos ceva Simplu ceva Util pentru Pa
O Peopoziție Cu Un Pronume Personal La Persoana A II-a, Nr Plural
Într-o Piramidă Regulată VABC, Cu Vârful V, Cunoastem Inaltimea Piramidei VO=4 Cm, Unde O E Centrul Bazei Și Apotema Piramidei VM=2radical Din 7, Unde M Apartin