RO Study
👤
Rusteodora26
Rusteodora26
15-11-2020
Matematică
a fost răspuns
repede!!! dau coroniță
Răspuns :
Marioionut0509
Marioionut0509
15-11-2020
Ti am rezolvat problema.sper ca inteelgi ce am scris.spor la transcris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Modul De Formare Al Cuvintelor:(cu Sufixe Si Prefixe) inrosit,neguros,inegal,argintarie
Scrie Unitatile Frazeologice Echivalente Sintagmelor Urmatoare: A Se Casatori, A Renunta, A Pierde Timpul, A Fi Mustrat (de Cineva), A Deceda. VA ROG MULT, DAU
Scrieti O Compunere Cu Tema Vara De 15 Propoziti.Propozitiile Sa Fie Simple. Dau Coroana
Voluul De Etena Masurat In Conditii Normale De Presiune Si Temperatura,necesar Obtinerii 1240 G Etandiol Cu Randamentul De 60 % ESTE DE?
Aratati Ca: radical Din 15n+17 Nu Apartine Q,pentru Orice N Apartine N
Precizati Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate - Ionel Scrie FRUMOS. - El Vine INCET. - Noi Stam INAINTE. - INAINTEA Mamei Sta Ana. -FRUMOSUL Este Pest
Vreau Si Eu Rapid O Compunere Cu Titlul Castelul Din Nori
Determinati Numerele De Forma Abc Stiind Ca abc0+2abc+1abc=4476 Av Un Sir Cu 2037 De Termeni Iar Iermenul Di Mijloc Este 1375.Aflati Prinul Termen Al Sirului S
Scrie Forma Actuala A Cuvintelor: Ovăs Cela Curăluşăn Țiind ceriu Nicăieri Spuind
Un Receptor Cu Rezistenta 11 Omi La Este Conectat La Tensiunea De 220 V, Printr-un Conductor De 0,4 Omi. Care Este Caderea De Tensiune Pe Conductor Si Pe Recept