RO Study
👤
Ghibirsinacata
Ghibirsinacata
29-03-2015
Matematică
a fost răspuns
m∈Z
2m-x=mx
x=?
Dau funda!!!!
Răspuns :
Finamihai
Finamihai
29-03-2015
3m-x=mx
-x-mx=-3m inmultim -1
x+mx=3m
x(1+m)=3m
x=3m/(1+m)
cond.1+m≠0⇒m≠-1
3m=0⇒m=0
daca m=0⇒x=0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Sinonimele Cuvîntului ,,cracă’’?
Îmi Spuneți Va Rog Rezumatul Portretului Literar Mihai Viteazul De Nicolae Bălcescu Ținând Cont De Momentele Subiectului ?Mulțumesc ! :)
Am Nevoie Urgent De Raspuns Ofer Coroana!!!Pot Avea Subiecte Propozitiile Urmatoare?De Ce?Gasiti Si Voi Alte Exemple! Ploua. Tuna. Fulgera.
Un Taran Vinde 2 Miei A10 Kg, Si 3 Curcani In Total 44kg. Carne.stiind Ca Greutatea Curcanilor Este Reprezentata De Trei Numere Consecutive, Aflati Greutatea Fi
Ajutor! Am Nevoie De 6 Adverbe Din Prâslea Cel Voinic Și Merele De Aur Urgent!!!! Vă Rog Ajutați-mă!!
Formaţi De La Cuvantul FLOARE: -un Substantiv Compus -un Derivat Diminutival -un Derivat Prin Prefixare Daca M-aţi Putea Ajuta V-aşi Multumi Mult,acum Parca Am
Cine Imi Traduce Si Mie Urmatoarele Propozitii In Engleza Fara Google Translate Va Rog. multumesc. 1.vremea Este Frumoasa Astazi Asa Ca Nu Trebuie Sa Ne Imbrac
Eseu Despre Rolul Moralizator Al Artei 15-30 Randuri
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 204m.Afla Dimensiunile Dreptunghiului,stiind Ca,daca S-ar Mari 1/2 Din Lungimea Dreptunghiului Cu 3m,s-ar Obtine Latimea Aces
Alcatuiest Doua Enunturi In Care Substantivul Prietenul Sa Aiba Functia Sintactica De Nume Predicativ Si De Atribut