RO Study
👤
Amiclea10
Amiclea10
29-03-2015
Matematică
a fost răspuns
aflati numarul necunoscut
a:3=7(rest 2)
Răspuns :
Cristina25danie
Cristina25danie
29-03-2015
a=3*7+2=21+2=23.succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determină Lungimea Medianei Duse Din Vârful Drept Al Unui Triunghi Dreptunghic A Cărui Ipotenuza Are 15 Cm
Listen,then Talk About Your Own Routine.Use Prompts,as In The Example.eg.I Have A Shower At 7.00 Am.I Go Shopping On Saturday.I Have A Shower At.....I Go Shoppi
Latura Unui Triunghi Echilateral Este De 38 M. Aflati Perimetrul Triunghiului.
Ce Rol Au Exercițiile Fizice În Menținerea Sănătății
Am Nevoie De Cateva Refrazari, Va Rooog (cuvintele Din Paranteza Trebuie Folosite Neaparat In Propozitia Construită) 1.she Said She Hadn't Stolen The Money (S
Calculeaza Masele Moleculare Si Raportul De Masa Pentru Acizii: Acid Clorhidric HCl Acid Bromhidric HBr Acid Iodhidric HI Acid Flourhidric HF Acid Sulfhidric H2
Alcătuiește 10 Propoziti Cu Toate Functile Sintactice Ale Verbului Va Rog Frumos Dau Coroana!
Demonstrați Că Dacă Două Triunghiuri Isoscele Au Bazele Congruente Și Perimetrele Egale Atunci Triunghiurile Sunt Congruente. Dau Coroana !
Daca Puteti Sa Imi Faceti Un Text Cu Introducere ,cuprins,incheiere Si Cu Planul De Idei Incheiere: Mihaita Ramase Rusinat In Fata Parintilor. Vecinul Aurel Il
2. Completați Cu Pronumele Personale Care Răspund La Întrebările De Sub Rând:.......... Stătea Aproape ............. . Casa ....... Era Nouă. Am Să- ..... Arăt