RO Study
👤
Biancagirbu
Biancagirbu
15-11-2020
Matematică
a fost răspuns
5 la puterea 13 plus 27
Răspuns :
BluGuard
BluGuard
15-11-2020
Salut!
Răspuns:
[tex] {5}^{13} + 27 = 1.220.703.125 + 27 = 1.220.703.152[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-un Triunghi Măsura Uni Unghi Este Cu 21 Grade Mai Mică Decât Măsura Altui Unghi Al Triunghiului Cu 6 Grade Mai Mare Decât Măsura Celui De-al 3 Lea Unghi De
Completeaza Propozitile De Mai Jos Cu Articolul Genitival Potrivit A. Masina Veche...... Familiei Mele Este In ParcareB. Ramurile Mari...... Copacilor Sa_u Rupt
Va Rog Am Test Azi Si Nu Stiu F Si G Va Implor Sa Imi spuneti
5 Pe 6 Din Florile De Pe Un Razor Sunt Narcise,iar Celelalte Sunt Lalele . Ce parte Din Flori Constitue Lalele?
Din Suma Numerelor 45si 24 Scade Produsul Numerelor 5 Și 9 Iar La Rezultat Aduna Produsul Numerelor 6 Și 7.Scrie Enunțul Într-un Exercițiu Și Rezolvă
Ordonati Crescator Valorile Expresilor: (3/5)²;(-1)³;(-0,4)²;(-2 2/1)²;(5 7/11);(-2 1/3)³;(-2 1/2). Dau Coronita Plese Alutor Sa Fie Corect
Hrana Pentru O Zi A Unui Papagal Costa 3 Lei. Adina Are Doi Papagali. Cat Costa Hrana Lor Pentru Trei Zile. Rezolva In Doua Moduri.
Diferenta A Doua Numere Este Cu 82 Mai Mica Decat Suma Lor.daca Impartim Suma La Diferenta Lor Obtinem Catul 5 Si Restul 10 .Care Sunt Cele Doua Numere?
Cati Electroni Se Gasesc In 58 De Grame De Cupru ?
Toate Adjectivele Din Enunțul ,, Dacă Știu Că Sunt Fricos , Voi Fi Nefericit . ,, Au Funcția Sintactică De : a. Atribut Adjectival b. Nume Predicativ