RO Study
👤
Ginasilvia272
Ginasilvia272
14-11-2020
Chimie
a fost răspuns
Multumesc anticipat!(+ coroana)
Răspuns :
Mary8dragutza
Mary8dragutza
14-11-2020
Dacă mai ai întrebări, te pot ajuta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
HELP ME!! PLEASE!! Modifica Urmatoarele Cuvinte Dupa Model: o Familie-doua Familii-toate Familiile fiu- copil- geamgiu- zurbagiu- (p.s Asa Scrie Toate Familiile
Am Nevoie De Ajutor!~ Am De Facut Niste Chestii Pentru Ora De Optional Engleza Si Chiar Nu Stiu.Ati Putea Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati? Am Nevoie De Cateva Tradu
Un Text In Proza Pentru Romana
DIN CELE 1011PROBLEME CUPRINSE INTR-O CULEGERE , O TREIME SUNT PROBLEME SIMPLE CU 158 MAI MULT PROBLEME CU DIFICULTATE MEDIE IAR RESTUL SUNT PROBFEME DIFICILE.
Un Acvariu Are Forma Unui Paralepiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=4dm,l=20cm,h=0,3m.Se Toarna Apa In Acvariu Pana La Jumatatea Inaltimii.Cati L De Apa S Au Tu
Determinati Numarul Numerelor Naturale De Trei Cifre Care Sunt Divizibile Cu 2 Si Cu 3.
Suma A Trei Numere Naturale Este 1000 Stiind Ca Primul Este Un Sfert Din Al Doilea Iar Al Treilea Este Cat Primele Doua La Un Loc Afla Cele Trei Numere
Completati Cu Substantivele Proprii Potrivite: Tara Noastra Se Numeste....... Lizuca A Plecat De Acasa Cu ........ Stefanita A Razbunat Moartea Prietenului
Sinonime Pentru Obiceiuri
Vreau Rezumal La Povestirea Fata Isteata A Mosului Povestire Populara Romaneasca