👤

o povese despre vara

Răspuns :

Intr-o vara eu si familia mea ne-am hotarat sa mergem la mare.Odata ajunsi acolo am mers in mare si ne-am jucat cu mingea am inotat prin apa si cel mai important ne-am distrat.Noi am fost cazati la un hotel foarte aproape de mare.Am mers in hotel  si ne-am pus sa dormim deoarece eram foarte obositi.Pentru mine a fost o adevarata poveste! Sper ca te-am ajutat!!!
Zambetul vesel al dulcelui soare ce sta in adancul orizontului aurit imi inveseleste sufletul . O raza mica , ratacita printre crapaturile ferestrei , imi mangaie obrazul , desparte pe din doua tabloul magic al naturii si imi spune " Buna Dimineata" . Langa fereastra , pe covorasul viu al frumoaselor culori  ,o floare sfioasa abia si-a dezvelit gingaselepetale descoperind mireasma proaspata a diminetii. O aripa de vant , ce se roteste-n cercuri albe aduce vesti dinspre padurea racoroasa si fosnitoare . Coamele batranilor copaci facand un tumultu nevazut isi scalda pletele in bataia rece a vantului .Varful arborilor se misca pe cer , gadiland norisorii pufosi care plutesc precum barcutele pe o mare limpede si albastra .
Pe dealul inalt din spatele modestei casuti din care privesc totul , sade trist un stejar batran . O razade lumina apare langa el , incercand sa-l inveseleasca . I se alatura un stol de pasari care , dupa un drum lung , au inviat din rasarit . Prin cantul lor si caldura dragostoasa a razei , copacelul prinde din nou viata , acum nu mai este singur . SPER SA ITI PLACA CORONITA :*