RO Study
👤
Hinataaaa
Hinataaaa
13-11-2020
Limba română
a fost răspuns
o fraza pp+pp+ps+ps va rog mult
Răspuns :
Sabrinatcaciuc34
Sabrinatcaciuc34
13-11-2020
Răspuns:
Mi-am scris tema și am lucrat exercițiile pe care doamna ne le-a predat și ni le-a explicat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plata Abonamentului De Telefon Face Parte Din Categoria: A. Cheltuielilor Fixe B. Cheltuielilor Periodicec. Cheltuielilor Contrlabiled. Incasarilor Familiei Scu
Va Rog Repede Ex 2 3 Va Rog Repede
Repede!!!!!!!!!!!!!!!!
In Paralelogramul Abcd Cu Ac=2AD Se Noteaza Cu N Mijlocul Laturii DC Si Cu M Piciorul Bisectoarei Unghiului DAC,M€DC.Stiind Ca Bn Intersectat Cu Ac=P,aratati Ca
După Ce A Depășit Cu 180 Km Jumătatea Distantei Propuse ,un Sofer Calculează Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert De Drum. Ce Distanță Trebuie Sa Parcurgă?
Daca X Egal Cu 12 La Puterea 38 Împărțit La 4 La Puterea 38 Minute 9 La Puterea 19 Plus 3 La Puterea A Doua Plus 1 AtunciA.x<9B.x=9C.x=10D.x>10
Tudor A Cumpărat Pentru Acvariul Școlii 4 Pestișori Argintii, Cu 5 Mai Mulți Peștisori Aurii Și De 5 Ori Mai Mulți Peștisori Roșii Decât Cei Argintii.Cați Peșt
Va Rog Dau Coroana Repede
Opinia Despre Semnificatia Mesajului La Textul Ionica Mincinosul De Alexandru Mitru. Am Nevoie Decat De Primul Argument Si Sa Fie Comlet Atat. Textul Il Cautati
Povestite In 3-4 ENUNTURI Pentru Textul Ciobanila Da Vasile Voiculescu.