RO Study
👤
Alexandramaria2220
Alexandramaria2220
13-11-2020
Chimie
a fost răspuns
Va mulțumesc anticipat!
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
13-11-2020
Răspuns:
CH3-CH2-CH=CH-CH2-CH3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Varog Ajutatim.....! Dealcatuit 20 De Propozitii Cu Pronume Diferite
Un Elefant Bea Zilnic Cu 160 Litri De Apa Mai Mult Decit Un Cal,iar Un Cal De 5 Ori Mai Putina Decit Un Elefent.Citi Litri De Apa Bea Zilnic Fiecare Animal?
Ce Insesmna Dominiile De Interes Identificate Si Domeniile Profesionale Care Te Intereseaza ?
Precizeaza Felul Subordonatelor Din Frazele De Mai Jos: 1.Adevărul Este Că Exagerează De Multe Ori. 2.Este Adevărat Ce A Spus Colegul Tău? 3.Mă Bucură Că Ți-ai
Precizeaza Felul Subordonatelor Din Frazele De Mai Jos: 1.Adevărul Este Că Exagerează De Multe Ori. 2.Este Adevărat Ce A Spus Colegul Tău? 3.Mă Bucură Că Ți-ai
In Triunghiul ABC,masura Unghiului A Este 90 Grade , Masura Unghiului B Este 60 Grade Si AD Este Mediana Cu Lungimea De 6 Cm.Aflati Lungimea Laturilor AB si BC
Ipoteza Triunghiului Dreptunghic Isoscel Cu Capetele Egale Cu 4 Cm. Este Egal Cu
O Felicitare De Paste Pentru Un Coleg
Rezolvați În Mulțimea Numerelor Întregi Inecuația 8 (x-2)^2 -(2x-1)(4x+1)>sau Egal 3 - 5 X urgent Va Rog Ajutati-ma
De Ce România Se Studiază În Rândul Țărilor Mari Cultivatoare De Porumb!! Să Mă Ajute Cineva!!