RO Study
👤
Nuevoie43
Nuevoie43
13-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 27, 29 multumesc
Răspuns :
LoreDana360
LoreDana360
13-11-2020
Răspuns:
am avut timp doar de 27....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Cub Din Nichelina (p=8800 B/cm³) Are Greutatea De 11000 N . Sa Se Calculeze Latura Cubului.
URGENT !! Cine Imi Analizeaza Doar Functiile Sintactice Si Partile De Vorbire Din A Doua Strofa Din Imnul DESTEAPTA-TE ROMANE ?! Va Rog Frumos !! Acum Ori Nicio
Completeaza Spatiile Libere Folosind Cate O Propozitie Secundara Introdusa Prin Cate O Locutiune Conjunctionala Subordonatoare Adecvata:a) Mihai Este La Fel De
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Din Secventa:Am Luat Premiul I La Concursul De Rezolvari De Probleme Al Gazetei Matematice,ce Era Acordat Anual.Funct
Ce Inseamna In Engleza Urmatoarele Abrevieri?ca, E.g., ID, ICU. I.e., PE, PS, MP, Mph
In Trei Saci Erau 653 Kg Cu Faina. Dupa Ce Din Fiecare Sac S-a Luat Aceeasi Cantitate De Faina,in Primul Sac Au Ramas 28 Kg,in Al Doilea O Cantitate De 2 Or
Indentificati Figurile De Stil Din Textul Dat:Şi Abia Plecă Bătrânul... Ce Mai Freamăt, Ce Mai Zbucium!Codrul Clocoti De Zgomot Şi De Arme Şi De Bucium,Iar La P
O Compunere Cu Titlul O Vacanta De Vis Va Rog Sa Ma Ajutati Primul Care Ma Ajuta Este Cel Mai Tare!!!!!
Un Cub Din Nichelina (p=8800 B/cm³) Are Greutatea De 11000 N . Sa Se Calculeze Latura Cubului.
Suma A Trei Numere Este 54. Al Doilea Este Dublul Primului Numar. Al Treilea Este Cu 4 Mai Mare Decat Al Doilea. Care Sunt Cele Trei Numere? URGENT!!!