RO Study
👤
Revanclaw
Revanclaw
13-11-2020
Franceza
a fost răspuns
vă rog din suflețelul meu.E doar un ex
Răspuns :
Mateicojanu777
Mateicojanu777
13-11-2020
Asta am putut face....
Sper că te-a ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Reactia Pentru Etena H2o/H2SO4 Urgent Dau Coroană! !!
Desconpune Deimpartitul In Suma Se Zeci Si Unitati Apoi Efectueaza Impartirile 24:4 18:2
Un Enunt Cu Sensul Propriu Al Verbului A Dormi
Identificati Verbele Personale Si Impersonale Din Textul Urmator " Era Frig In Acea Zi De Noiembrie Si Am Ratacit Pe La Sosea Prin Preajma Lacurilor. Eram Feric
Din 7 Kg De Griu Se Obtine 5 Kg De Faina,iar Restul -taritei Faina Obtinuta Din 70 Kg De Griu Este Pusa Intr-un Sac ,iar Taritele In Pungi De Cite 5kg.Cite Pung
Raspunde Afirmativ Si Negativ In Franceza La Intrebare : Exemplu: Tu Acceptes De Venir Avec Nous? -Oui, J'accepte De Venir Avec Vous. -Non, Je N'accepte P
Ajutoor Va Rog!! Dau Coroana Pt Cine Vrea
Pe O Pârtie Sunt Fete Și Băieți. Dacă Ar Mai Veni 4 Băieți ,în Total Ar Fi 37, Fete Sunt Cu 10 Mai Puține Decât Băieții. Câte Fete Sunt Și Câți Băieți Sunt Pe P
Identifica In Text Si Scrie Insusirile Mumei-Padurii.(Fat-Frumos Din Lacrima -fragment-dupa M.Eminescu)............caiet De Lucru Clasa A3a.Va Rog Cat Mai Reped
În Versurile Din Poezie Sa Strecurat Un Omonim .gasestel Si Apoi Construieate 2 Enunțuri Pentru A Ilustra Sensurile Acestuia :octombrie A Lasat Pe Dealuri/covoa