RO Study
👤
Tebat489
Tebat489
13-11-2020
Studii sociale
a fost răspuns
Materia este Economia intreprinderi
Răspuns :
Patybbanana
Patybbanana
14-11-2020
Răspuns:
Cred la 4 este punctul c
Si laB 1 cred ca este A(adevărat)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Ecuatiile: a) (x+2)² = 4(x+3) ; (x-3)² = 3(9-2x) b) (2x+1)² = 4(x+7) ; (2x-3)² = 3(9-4x) c) (2x+1)² - 3(x+2)² = 2(7-4x) d) (3x-2)² - 2(2x+5) = 2(9-26x
Buna!Am Si Eu O Problema Cu Cercul! Un Cerc Este Inscris Intr-un Hexagon Regulat Cu Aria De 24 Radical Din 3.Aflati Lungimea Cercului.
Noteaza Doua Motive Pentru Care Era Vestita Tara Celor Fericiti. a. ______________________ b. ______________________
Selectati Expresi Frumoase Din Poezia Rapsodi De Primavara.Folositi Astfel Expresii In Compunerea Despre Primavara. •Alcatuiti O Compunere Dupa Ilustratia De Ma
Cum Egalez O Ecuatie Chimica cu Etape Daca Puteeti sunt Varza La Chimie ,adica Cum Pun Cooeficientii Si De Ce Unele Simblouri Se Inverseaza Intr O Ecuatie
Numarul De Fete Si Baieti Dintr-o Clasa Reprezinta Ca Raport 5/7, Diferenta Fiind 6.cati Elevi Numara Acel Grup Scolar?
Un Euro Are 100 De Centi. Matei Are O Moneda De Un Euro , 2 Monede De 50 De Centi Si 3 Monede De 10 Centi. Ce Valoare Totala Au Monedele Lui Matei?
Demonstrati In Cinci Enunturi Valorile Morfologice Ale Cuvintului "O"
"in Order To Be Irreplaceable, One Must Always Be Different " Care Este Traducerea Corecta?
Completez Par ''le'', ''la'', ''l' '', ''les'', Puis Par ''mon', ''ma'', ''mes'' 1. ______ _____ Mari 2. ______ _____ Fils 3. _____ ______ Fille 4. _____ _____