RO Study
👤
Halc
Halc
29-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvintul ovas la actual
Răspuns :
Ssra
Ssra
29-03-2015
ovas........ovaz cred
Answer Link
Mariamogildea
Mariamogildea
29-03-2015
Ovas-...oval! Sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Triunghiul ABC Si Punctul M Apartine AB . Construim ME Paralel Cu AC. E Apartine Bc Si MF Paralel Cu BC. F Apartine AC. Daca BM Supra MA= 3 Supra 4. BC=21, AC=1
1. Raportul A Doua Numere Este 1,2 Iar Diferenta Lor Este 17. Aflati Numerele.2. Circuland Cu O Viteza De 60 Km/h , Un Automobil Parcurge O Anumita Distanta In
Scrie-i Cateva Randuri Lui George Enescu.Imagineaza-ti Ca Este Un Copil De Varsta Ta. Trebuia Sa Fie Sumb Forma De Scrisoare)
Sa Se Calculeze Perimetrul Triunghiului ABC .stiind Ca AB=5,AC=4 Si M Ung A =60 De Grade.Ajutorrr!:(
Daca Am De Adunat Si De Scazut Fractii Cu Numitori Diferiti, Am Voie Sa Le Amplific Si Sa Le Simplific?
1. Suma A Doua Numere Este 350.Aflayi Numerele Stiind Ca Unul Este Cu 10 Mai Mic Decat Dumblul Celuialalt.2.Diferenta A Doua numere Naturale Este 480.Aflati N
Intr-o Vaza Sunt Trandafiri Albi Si Rosii. Numarul Trandafirilor Rosii Este Cu 3 Mai Mare Decat A Celor Albi. Se Iau La Intamplare 2 Trandafiri. Probabilitatea
Un Elev A Citit 180 De Pagini Ce Reprezinta 60% Din Numarul Total De Pagini. Cate Pagini Mai Are De Citit ?
Ce Rol Are Cratima In Expresia Cu-o Carte ?
1. Suma A Doua Numere Este 350.Aflayi Numerele Stiind Ca Unul Este Cu 10 Mai Mic Decat Dumblul Celuialalt.2.Diferenta A Doua numere Naturale Este 480.Aflati N