RO Study
👤
Jojoparadigma
Jojoparadigma
13-11-2020
Franceza
a fost răspuns
eu sunt clasa a cincea . in Franceza
Răspuns :
Ellecryssanthander
Ellecryssanthander
13-11-2020
Răspuns:
Je suis en cinquième.
..........
Answer Link
Bz1
Bz1
13-11-2020
Răspuns:
je suis en cinquième
succes la invata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
.Explicaţi Procedeul De Formare A Cuvântului :” Întunecime”
Pe Locul Manastirii , Arheologii Cred Ca A Existat O Cetate Fortificata Cu Ziduri De Piatra , Groase De 2,50 M , Considerata Cea Mai Veche Cetate Dacica De Zid
Daca Un Triunghi Dreptunghic Are Ipotenuza 18 Cm Atunci Lungimea Medianei Corespunzatoare Ipotenuzei Este ........
Un Triunghi Dreptunghic Are Ipotenuza De 24 Cm . Aflati Raza Cercului Circumscris Triunghiului .
Este Prezentat Schematic Un Acvariu In Forma De Prisma Dreapta, Cu Baza Pătrat, Care Are Latura Bazei De 8 Dm Si Muchia Laterala De 5 Dm . Fețele Laterale Ale
Am Si Eu Nevoie De O Compunere In Care Sa Povestesc O Minune Pe Care A Facut-o Dumnezeu Unei Persoane Dragi Mie Va Rog Ajutati-ma!!
Care-i Sensul Propriu Si Care-i Sensul Figurat? Spuneti-mi Si Mie Va Roc, Cu Exemple..
Rezolvand Ex ,vei Afla Lungimea In Cm A Laturii Unui Patrat:(49*9-87*2):3= Calculeaza Perimetrul Acestui Patrat
Explicati Rolul Primelor Doua Virgule Si Motiveaza Rolul Repetitiei A Structurii :"Hai Sa Valsam, Iubito, Prin Salon,"
Descrieti Pe Scurt Extractia Petrolului Din Marea Nordului, Prelucrarea Sa, Si Aratati Importanta Acestuia Pentru Regatul Unit(exercitiu Luat Din Caietul Elevul