RO Study
👤
Andrea469
Andrea469
13-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Va rog exercițiu 1 urgent!!!
Răspuns :
Alexdum889
Alexdum889
13-11-2020
Răspuns:
A existat
a apărut
am închiriat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
100 PUNCTE! Se Citesc De La Tastatura 3 Numere Intregi A, B, C. Realizati Un Algoritm Care Sa Afiseze Valoarea Minima Si Maxima. O Doresc In C++ Nu Pseudocod. P
1) Cum Se Schimba Petruta Si Baiatul In Timp Ce Fetița Face Oracolul?2) Ce Oprește Discuția Dintre Băiat Si Petruta? Ex. Sunt Din Textul: "Petruta" De Mircea Ca
Suma A Doua Numere Este 45.Sa Se Afle Cele Doua Numere Stiind Ca Dublul Primului Numar Este Cu 5 Mai Mare Decat Triplul Celui Deal Doilea.AJUTOR!!!
Suma A Doua Numere Este 279.854.Aflati Termenul Necunoscut,stiind Ca Un Termen Al Adunarii Este 73.372
Calculeaza A+b+c=9896 A=3441 Bcu 1215 Mai Mic Decat A . C=?
Încearcă Să,, Traduci" Printr-un Singur Cuvânt Expresiile (adjectivale): Exemplu: Luat De Suflet=înfiat Adoptat tras De Păr= făcător De Bine= la Locul Lui= slab
Ce Operatie Va Efectua Adi Pentru A Mari Numărul 8cu 2? Cu Cît Este Mai Mare Sumă Numerelor 18 Și 32 Decit Dublu Lui 5? Cât Îți Mai Rămîne Daca Vei Lua Din Îndo
Alcatuieste O Compunere Despre Sacrificul Mamei De 10-15 Randuri Dau Coroana Urgent Si 15 Puncte!!
3 La Puterea 18x8 La Puterea 18 :(6 La Puterea 16x 4la Puterea 16)
Heyy !! Imi Trebuie Un Ajutor . Eseu La Tema "What We Make Of Our Life Is Up To Us " Am Evaluare Si Imi Trebuie Vreo 10 Propozitii , Va Rog Mult