RO Study
👤
Leonard2008
Leonard2008
13-11-2020
Matematică
a fost răspuns
Cine ma ajuta
Dau corona
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-11-2020
Răspuns:
2³⁰, 2³²,2⁴⁹, 2⁵⁴, 2⁶⁰
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Familia Lexicala A Cuvintului Cuib.
Ciment Mă Ajuta Cu Un Text De 15 Prop. În Care Sa Conțină Verbele Au Hotarat, Înfloresc, Vor Culege, Este , Ia, Luam, Împerechează, Și Iei? ?
Restabileste Ordinea Verbelor Conform Desfasurarii Actiunilor In Text : A Stat , Prinda, Au Auzit, Au Suit, Au Adormit , Pleaca.
Determina Lungimea Unei Sirme Cu Rezistenta Specifica De 150 · 10⁻⁸ Ω · M Si Aria Sectiunii Trasversalede 4 · 10⁻⁷ M², Necesara Pentru Confectionarea Unui Rezi
Buna Am Nevoie De Un Pic De Ajutor La Tema La Matematica, Ea Suna Cam Asa Exercitiul 1 Aflati Lungimile Laturilor Unui Triunghi Echilateral Cu Aria De,, A) 8 R
Daca La Numarul X Adunam Jumatatea Lui + 2 Obtinem Rezultatul 20. Care Este Valoarea Lui X?
Dau Coroana: Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB=10cm Si BC=8cm , Punctele MN Apartin Laturilor AB Si BC Astfel Incit AM=BN=6cm. Determinati Punctul A ,aria Dreptunghi
Cate Ne.de 2 Cifre Cunosti?va Rog..operatii
Citi Ani Are Fiecare Persoana Daca Diferenta Dintre Vârstele Lor Estede 5 Ori Mai Mica Decit Nr 140 Iar Suma Vîrstelor Celor Doua Persoane Este De 48?
Un Vers Care Sa Rimeze Cu : 1. Zilele-s Scurte,noptile-s Lungi Un Alt Vers Care Sa Rimeze Cu : 2. Si-n Marea Noapte Care Vine