Răspuns :
Răspuns:
Mie textul mi-a amintit de alt text, tot de I.L. Caragiale, si anume Domnul Goe. De asemenea, m-a dus cu gandul la o boacana facuta de un vecin. Cand l-am invitat la noi acasa, cu ocazia zilei mele de nastere, l-am invitat la mine in camera ca sa despachetez cadourile primite in acea zi. Primisem foarte multe lucruri, printre care si o papusa mica de tot, toata din sticla si pictata superb, de mana. Mi-a placut atat de mult incat am si pus-o in dulapul de sticla transparenta, pentru a nu o sparge. Vecinul meu a fost si el impresionat de tandretea obiectului. Pe jos era plin de ambalaje de la cadouri si intentionam sa le strangem, insa un invitat sosise. M-am dus sa-l intampin, pentru ca vecinul meu se oferise sa stranga ambalajele. Dupa un minut sau doua prietenul meu a coborat scarile si vreo ora am macat tort si am ras impreuna cu ceilalti invitati. Cand m-am intors sus, ia papusa de unde nu-i! Am cautat-o disperata prin camera, cot la cot cu vecinul meu, insa nu am gasit-o. Dupa vreo ora, invitatii au plecat, insa vecinul meu a ramas inca un pic. Cand a vrut si el sa plece si si-a legat sireturile, din buzunar i-a picat... o mica papusica de sticla, superba, pictata manual.
Succes! Stiu ca am scris cam mult, dar mai scurtezi tu!