RO Study
👤
Opariuccarmen
Opariuccarmen
12-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Ce te face sa fii ca ceilalti?
Răspuns :
Laszlorenatamaria
Laszlorenatamaria
12-11-2020
Nu poți fii ca ceilalți, fiecare e diferit în felul sau.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Îmi Aduc Aminte Că La O Oră De Matematică Am Avut De Rezolvat O Problemă Cu Toporasi. „Într-o Zi De Primăvară, În Poiană A Înflorit Un Toporaș. În Zilele Urm
Scrieti Sub Forma Unei Singure Puteri Cu Exponent Numar Natural Va Rog Dau Coronita
Element Vital Pentru Oameni !! Va Rog Ajutatima !!
14. Completând Rebusul, Vei Descoperi Pe Vericala A-B Grupa De Animale Din Care Fac Parte Albinele. A 1. Grup De Albine .. 1 2. Păianjenul Își Țese --- 3. Locu
Descăzutul Este 8 400, Iar Diferența Este Câtul Numerelor 96 Și 6. Afla Scăzătorul. Dau Coroana +5 Stele+ Abonare!
14. Completând Rebusul, Vei Descoperi Pe Vericala A-B Grupa De Animale Din Care Fac Parte Albinele. A 1. Grup De Albine .. 1 2. Păianjenul Își Țese --- 3. Locu
Fie Dreptunghiul ABCD,in Care AD=12 Cm. Punctul M Apartine Laturii AB,astfel Incat [tex]\frac{AM}{MB}=\frac{6}{3}[/tex] ,iar M(∠ADM)=30°. Determinati Aria Patru
Versurile Cărții Sunt Însoțite De Imagini.Observ Un Fir De Mărgăritar Cu 9 Flori. Numărul Florilor Este: B) Impar Cl Prim D) Cub Perfect 2. Citind, Imi Aduc Am
Arată Că 1 Supra 132 Minus 1 Supra 24 Egal 1 Supra 11 Minus 1 Supra 8Vă Rog RepedeDau Coroana Si 30 De Puncte
28. Laturile Unui Trapez Isoscel Sunt Tangente La Un Cerc (trapez Circumscriptibil). Ştiind Că Lungimile Bazelor Sunt De 48 Cm, Respectiv De 12 Cm, Determinati: