RO Study
👤
Cyfrbfb
Cyfrbfb
12-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Imi trebuie antonimul lui neted
Răspuns :
Denysa572
Denysa572
12-11-2020
Explicație:
ANTONIMUL LUI NETE ESTE ASPRU
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Invitatie Pentru Profesori La Un Concert De Muzica Populara?
Sa Analizam Toate Verbele Din Enunturile : Scriind,tot Timpul Am Fost Admirat De Cei Care Se Gandeau Ca A Citi Iti Da Viata.Poate Reusesc Sa Inteleg Mersul La P
Repede! Aratati Ca Urmatorul Nr. Nu Este Patrat Perfect : a= 2+ [tex] 2^{2} [/tex]+[tex] 2^{3} [/tex] + [tex] 2^{4} [/tex]+[tex] 2^{5} [/tex]+2[tex] 2^{6} [
Aratati Rolul Cratimei In Urmatoarele Exemple: "Pe-ntinderea" "Iat-o Sanie" Noi Am Facut In Clasa La Un Cuvant Si Am Scris Asa: Adunate-n Cer=Cratima Marcheaza
Esecurile Regimurilor Dictatoriale In Perioana Interbelica(Ungaria, Polonia , Portugalia)
Explicqti Mijloacele De Realizare A Relatiilor De Subordonare In Propozitiile: "Neguri Albe,stralucite/ Naste Luna Atgintie" "feciorul De Imparat Si Fata De Pia
Precizati O Metoda Si Descrieti Modul De Lucru Pentru A Putea Masura Volumul Unui Bob De Porumb ! Repedee !!
Comentati In 5-7 Randuri Urmatoarea Secventa:Si Noaptea de Vara/Coboara In Tacere Pe Munti Si Pe Vai.,,,va Rooooggg
1)Formuleaza 3 Propozitii Cu Sensurile Cuvantului ,,noi"ajutorr!
Este, Se Afla, Pregateste, Taie, Asteapta, Sta- Care Din Aceste Verbe Sunt Actiune, Stare Sau Existenta?