RO Study
👤
JasmineA
JasmineA
28-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Analizati morfologic expresia "fara inima".
Răspuns :
Andrei2invataro
Andrei2invataro
28-03-2015
Este subst.+prep., şi cam atât când nu dai context!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Oxizii NO2(g), SO2(g), CO2(g), Sunt Aranjaţi În Ordinea Crescătoare A Stabilităţii Moleculei. Aceştia Au Entalpiile molare De Formare Standard ΔfH0 NO2(g) = X K
Urgent! (3√2) ×(-√14)= ?
F(x)=㏒₀,₅(㏒₂(5-x²)) 1. Domeniul De Definitie Al Functiei 2.Multimea Radacinilor Ecuatiei F(x)=-1 3.Multimea Solutiilor Inecuatiei F(x)<-1 in Loc De 0,5 La Pr
Transcrie Din Textul Povestea Fara Sfarsit Un Predict Nominal, Numeral Ordinal,complement Direct,un Atribut, O Conjunctie , Un Substantiv Propriu Si Un Verb La
1. Calculeaza ( 1949 - 48 * 16 ) : 4 + 16^0= 2. Calculeaza 5% Din Suprafata Parcului ( 266 Km Patrati ) Si Transfosrma Rezultatul In Metrii Patrati. 3. A Cata P
Ajutor!!!! Am Nevoie De O Poezie Despre Cartea "Calatoriile Lui Guliver " De Jonathan Swift (precizeaza Masura Si Rima Pe Care Le-ai Folosit
Va Rogggg Sa Ma Ajuti .Nu Luati In Considerare Ceea Ce Am Scris Eu, Doar Ma Gandeam Si Mai Mult Mazgaleam
Un Verb Cu Consona Dubla Persoana 1 Numarul Singular Timp Viitor
Explică In 30-50 De Cuvinte Afirmatia "Numai Nefericitul Ştie Ce-i Fericirea!" Va Rog Sa Ma Ajutati!
Numarul 45 Este Impartit In Patru Parti Inegale.Daca Se Adauga Primei Parti 2,din Cea De-a Doua Se Scade 2,cea Dea Treia Se Inmulteste Cu 2,iar Cea Dea Patra Se