RO Study
👤
Sarahradu2007
Sarahradu2007
11-11-2020
Matematică
a fost răspuns
am de facut punctul a)
Răspuns :
Jsksksksk
Jsksksksk
11-11-2020
ti am atasat o poza
..............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Bluză Costă 200 Lei. Cât Va Costa Bluza A)După O Scumpire De 15% B) O Ieftinire Cu 20% C) O Ieftinire Cu 10 Și Apoi Încă O Ieftinire De 20% Din Prețul Ieftin
Analiza Sintacticaajutatima Va Rog Frumos
Va Rog Din Inima Dacă Se Poate În Seara Asta Va Rog Dau Coroana ❤
Asa Am Rezolvat O Problema . Imi Da Corect , Nu Inteleg De Ce Ultimul Caracter Se Face Automat Litera Mare .Dupa Ultimul Caracter Nu Este NULL ? #include #incl
Campla Moldovei; C Podișul Tarna 2 Prin Construirea Canalului Dunăre-Marea Neagră S-a Realizat: A Creșterea Numărului De Porturi Fluvio-maritime; B Dezvoltarea
Bunicul Se Plimbă În Parc Cu Cei Trei Nepoți. Un Necunoscut Îi Întreabă * 12 Puncte Pe Fiecare Câți Ani Au Şi Fiecare Dă Răspunsul De Mai Jos. Câți Ani Are Fiec
Extrage Din Textul Leul Și Cățelușa Multe Atribute Și Multe Complemente
1. Notează ,, Cu " Sau ,, De " . • Vreau O Cană ... Cafea Fierbinte .• Aș Dori Să Cumpăr O Cană Roșie ... Cafea .• Mi-ai Adus Paharul ... Lapte Pentru Fetiță?•
Ce Sumă Trebuie Depusă La O Bancă Pe Termen De 9 Luni, Cu O Dobânda Simplă Și Cu Procent Anual De 18% Pentru A Avea In Final Suma De 890 De Lei?
Mihai A Parcurs Un Traseu In 3 Zile. In Prima Zi A Parcurs 25% Din Drum, A Doua Zi O Treime Din Rest Iar A Treia Zi 12 Km.Aflati Lungimea Traseului.