RO Study
👤
Liviusmash2005
Liviusmash2005
11-11-2020
Fizică
a fost răspuns
Cum se măsoară forța de frecare ?
Răspuns :
Acnaib28
Acnaib28
11-11-2020
In S.I. Se masoara in newtoni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Spune Niste Comentarii Pt Poezia "april" De T. Arghezi???
Ai De Facut O Descriere Imaginara , De Maxim 10 Randuri , A Unui Orasel , Alegand Una Din Urmatoarele Variante : Un Orasel De Pe Marte , Locuit De Omuleti Verzi
1)Aflati Numerele Naturale A Si B ,stiind Ca (a,b)=17 Si A +b=85. 2)Circuland Cu 70 Km/h , O Masina Parcurge O Anumita Distanta In 6 Ore. In Cat Timp Ar Parcurg
Care Este Coeficientul Lui X Din: 2x+3y?? Si Cum Se Afla Coeficientul Unui Nr??Va Rog Sa Imi Spuneti!
Astept RaspunsCalculati Suma Numerelor Naturale De 3 Cifre Care Impartite La 12 Dau Restul 7:...
Suma A Doua Numere Este Egala Cu 134.aflati Cele Doua Numere Daca Prin Impartirea Lor Se Obtine Catul 3 Si Restul 10
Hei,as Vrea Sa Fac O Poveste De Dragoste Si Nu Am Un Titlu.As Vrea Cateva Sugestii, Dar FARA Chestii Cu "Dragoste Adolescentina" "Iubire De Adolescent"..si Tot
Intr-o Sol. De AgNO3 Cu Volumul De 300 Cm3, Se Introduce O Lama De Zinc.dupa Ce Intreaga Cantitate De Ag S-a Depus Pe Lama De Zn,aceasta Se Scoate Din Solutie,s
Cum Ilustrez Cate Un Exemplu Dintr-un Text ,doua Trasaturi Ale Genului Epic,liric?pt Bac.
[tex]( \sqrt{3} + \sqrt{2} ) [/tex] ·[tex](5- \sqrt{6} )+2-2 \sqrt{2} +1 - 3 \sqrt{3} [/tex]