RO Study
👤
Klcond
Klcond
11-11-2020
Istorie
a fost răspuns
este ft usorrrrrrrrrr ajutati maaa
Răspuns :
Anisiaa80085
Anisiaa80085
11-11-2020
Răspuns:
1.migratori
2.colonistii
3.romane
4.Dacia
5.Gallia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog!! 14%din 70 11%din 55 12% Din 120 16% Din 400 Urgent... Și Cum Ați Calculat? Daca.mi Răspunzi La Tot Corect Primești Coroana..
Denisa A Cules Din Livada Bunicilor 267 De Cireșe Și Vișine.Afla Câte Fructe Din Fiecare Fel A Cules Știind Că Dacă Ar Culege Cu 25 De Cireșe Mai Puțin, Atunci
DAU COROANA !♡♡ Urgent Calculează Masa Sării Formate La Interacţiunea 980g Acidului Sulfuric Cu Oxidul De Calciu.să Fie Se Dă: Se Cere: Şi Rezolvarea!merci!
La Un Concurs Se Acorda 10 Puncte Pentru O Problema Rezolvata Corect Si Se Scad 2 Puncte Pentru O Problema Rezolvata Gresit.Teodor A Trimis20 De Probleme Si
Fie Un Sir De Lungime N Cu Elemente Nu Neaparat Distincte. Gaseste Cea Mai Scurta Subsecventa Care Contine Cel Putin Unul Din Elementele Minime Si Unul Din Elem
Vă Rog Frumos Sa Îmi Faceți Un Text De O Pagina Cu Titlul ▪,,Păpușica Mea" (după Întrebările De Mai Sus) Vă Rog Repede !! Dau 100 De Puncte
13/4x-1 , X Apartine N , X=?
Ex 3 Și 4 Dau Coroana Si 55 Puncte
Ma Ajutati La Amândouă Exercitii Si Vreau Si Traducerea,imi Rezolvări Exercitiile Si Imi Spuneti Traducerea Dar La Cerintele Eu Nu Vrea Traducere Doar La Rezolv
Ce Sunt Portile De Fier? Dau Coroana Care Spune Primul