RO Study
👤
Alisacalin
Alisacalin
11-11-2020
Geografie
a fost răspuns
Care sunt zonele slab populate?
Răspuns :
Manearaluca315
Manearaluca315
11-11-2020
Răspuns:Libia Egipt
Explicație: SPER CĂ TE-AM AJUTAT!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Inseamna Un Secol
Am Si Eu Nevoie Urgent De O Compunere Cu Tema Iubirea! Va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutati!!
1.Pentru Ca Un Automobil Sa Se Deplaseze Cu Viteza 30 M/s, Motorul Dezvolta O Putere De 6*10^4 (zece La A Patra) W. Ce Distanta Poate Parcurge Automobilul Cu 1
- Apreciez Gestul Tau , Insa Nu Cred Ca Era Necesar Sa Faci Atatea Eforturi Pentru Mine! Spuse Amalia Dupa Ce Am Scris "spuse Amalia" Trebuie Sa Pun Punct? ( Sp
Calculati:250m² -1250dm²
ALCATUIESTE PROPOZITI DOAR CU SUBIECT SI PREDICAT TREBUIND SA FIE EXPRIMAT PRIN VERBE A PLECA,A GATI,A CIRIPI, A LEARGA
Aflati Numarul X Din Proportia:a)2x-1 Supra 8=4x Supra 7b)4x-1 Supra 10=8x Supra 5c)5x -3 supra 3=2x Supra 5d)8x-3 Supra 7=5x Supra 4Urgent!!!!!!!!!
Datimi Va Rog Explicatia La Proverbul: Cine Sapa Groapa Altuia Cade Singur In Ea.URGENT!
Datimi Va Rog Explicatia La Proverbul: Omul Harnic, Muncitor De Piine Nu Duce Dor.URGENT!
Suma A Trei Numere Este 100.Daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Obtinem Catul 5 Si Restul 1.Daca Impartim Numarul Al Treilea La Primul,obtinem Acelasi Rezul