RO Study
👤
Maricicamesterca5
Maricicamesterca5
11-11-2020
Istorie
a fost răspuns
ganditorul unde a fost gasit
Răspuns :
Kkelu11
Kkelu11
11-11-2020
Răspuns:
În epoca antică chiar lângă femeia șezând
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
82. În Triunghiul ABC Se Consideră Bisectoarea Unghiului A, Notată AA' (A' € BC), Și Se Construiesc A'M || AB (M € AC), Respectiv A'N || AC (N € AB). Demonstraț
1. Suma A Patru Numere Naturale Consecutive Este 70. Determină Numerele.
9. Ordonați Crescător Numerele A, B Şi C, Ştiind Că: 3. [19 +(a.8+5936:28): 59] + 1 = 70, [50-(b-2817:9). 4]: 2 = 7, 30 - 7. [c -- (526 - 17.18)] = 9. X So
Cum Se Rezolva Cele Doua Exercitii?
Grupeaza Cuvintele Date Conform Cerintelor Tabel..fiinte ,lucruri ,actiuni ,insusiri Numere. Copilul,merge,stilou,rosie,tri,livada,marcel,scrie,mare,tablou,feti
Buna Seara! Mai Am Si Eu O Integrala Pe Care Nu Stiu Cum S-o Rezolv.
⁰ Inmulteste Cea Mai Mare Cifră Impară Cu Vecinul Mai Mic Al Lui Si • Din Produsul Oltinut Seade Dublul Lui 20; . Adună La Rezultat Jumatatea Lui 4: • Importe R
Desenati: A) O Dreaptă D, Un Punct A Exterior Dreptei Şi Două Puncte C Şi D Care Să Aparțină Drepted B) O Dreaptă D, Un Punct M Care Să Aparțină Dreptei Şi Colo
Daca X+y+z=17, Caculati 13•x+13•y+13•z-1313 Mie Îmi Dă Cu Minus, Însă Nu Am Învățat Încă, Există O Altă Variantă Decât Cea Care Dă Cu Minus? Dacă Da Scrieți,
Jucându-se Cu Cantarul În Bucătărie. Cătălina Observă Următoarele : - Un Pahar Împreună Cu O Sticlă Cântăresc Cât O Cană : - Sticla Respectivă Cântărește Cât Pa