RO Study
👤
116
116
11-11-2020
Matematică
a fost răspuns
(3²-2³)²⁰²⁰
ma ajutati va rog
Răspuns :
EnglishzzBoi
EnglishzzBoi
11-11-2020
(3²-2³)²⁰²⁰=(9-8)²⁰²⁰=1²⁰²⁰=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Raspunsul La Următoarele Intrebari? 1) Nu Este Nici Orizontal Nici Oblic? Din 8 Litere.2) Mărginit La Două Capete ?din 7 Litere.
Scrieți Un Articol Despre Importanța Turistică.
Stabilește Care Este Valoarea Economiilor În 10 Ani, Dacă Economiile Lunare Sunt De 56 De Lei Și Le Plasezi La O Dobândă De 2%/an.
Suma A Trei Numere Naturale Este 120. Știind Ca Suma Dintre Primul Și Al Treilea Număr Este De 4 Ori Mai Mare Decât Al Doilea Numar Și Ca Unul Dintre Numere Est
Vreau Si Eu O Compunere Cu Ce Am Facut In Weekendu Asta Minim 100 De Cuvinte Dau Coroana
Analizează(felul,pers.,nr.,gen Dacă Are,f.s., Caz,forma). L-am Văzut Ieri. (L-) În Timp Ce Mergeam L-am Văzut Pe Marius.(L-) Mi-aș Fi Dorit Să Nu Îmi Vorbeas
Determinați Numerele Naturale De Doua Cifre Care, Împărțite La Suma Cifrelor Lor, Dau Catul 6 Și Restul 1.
In Secvența:,,Ar Fi Fost Mai Bucuros Sa Păzească Vacile ,subordonata Este :a) Completiva Indirectă B) Completiva Directa C) Subiectiva
Exemple De Locuțiuni Adjectivale Care Se Îndeplinească Pe Rând Funcția Sintactică De Atribut Adjectival Și Nume Predicativ! Va Rog Urgent!
Irina Are 200 RON Ea Își Cumpără Șase Pixuri Și Trei Creioane Câți Bani Îi Mai Rămân Dacă Un Pix Costă 10 RON Iar Un Creion Costă Cât Jumătate Din Costul Unui P