RO Study
👤
Dm2038554
Dm2038554
11-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Ex /6
va rog ajutatima
dau coronița
Răspuns :
Andrei235382
Andrei235382
15-11-2020
Răspuns:
forma asemănătoare dar sensul diferit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Analizati Substantivele, Verbele Si Pronumele Din Textul: "Colinde, Colinde! E Vremea Colindelor, Caci Gheata Se-ntinde Asemeni Oglindelor. Si
Explica Sensul Cuvantului " Ulcioara " , Din " Pe Aceasi Ulcioara " ,tinand Cont De Faptul Ca In Prima Varianta Inceputul Poeziei Era Urmatorul : "Pe Aceasi Str
Cine Imi Spune 10 Termeni Mai Academici Ca Sa-mi Imbogatesc Vocabularul?(am 14 Ani)
Care Sunt Particularitatile Naratiunii Subiective ? Daca Se Poate Cat Mai Multe . Multumesc Anticipat
Care Este Numarul De Moli De Atomi De Fier , Continuti Intr-un Cub Cu Latura De 3 M. Densitatea Fierului : 7800kg/ [tex] M^{3} [/tex]
Ce Rezulta Totdeauna Din Fermentatii:a) CO2b) H2Oc) Molecule Organiced)proteinee)energie
Suma A Trei Nr Este 999:Andrei: Suma Primilor Doi Termeni Este 656.Florin: Suma Ultimilor Doi Termeni Este 504.Aflati Care Sunt Termenii Adunarii Obtinuti De A
Calculeaza Aria Laterala Si Aria Totala Ale Unui Cun In Care Latura L Ete De A) 2 Cm ; B) 4m; C)0.5cm. Exprima Apoi Fiecare Dintre Aceste Arii In Dm Patrati
Care Este Sinonimul Cuvintelor:a Se Purta, Desprins , Deprins, Faptura.
Caompune O Compunere Despre Iarna