RO Study
👤
Migladia
Migladia
28-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Treceti la singular cu noi sunreti voi
Răspuns :
Feraru
Feraru
28-03-2015
Cu mine est tu........................................
Answer Link
Ste
Ste
28-03-2015
cu noi /
cu mine
sunteti /
esti
voi /
tu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sunt Corecte Conditiile Pe Care Mi Le Am Scris În Dreapta ? În Functie De Ex Intalnit, După Ele Mă Voi Ghida La Un Examen Acum, Trimit Și Tipul Exercițiului Dac
C) Dacă Media Aritmetică A Maselor Celor 57 De Pinguini De Pe Banchiză Este De 24,26 Kg, Iar Media Aritmetică A Maselor Pinguinilor Adulți Este De 32 Kg, Cât C
Urgent Imi Trebue Pls
Cum Se Scrie Corect? Cuscrii Propriii Sau Cuscriii Proprii
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care, Impartit Pe Rand La 15, 18 Si 48, Da De Fiecare Data Restul 11 Si Caturi Nenule. VA ROG, DAU COROANA!!!
2. La O Oră De Geografie Profesorul Explică: ,,Vârful Moldoveanu Este Vârful Muntos Cel Mai Înalt Din România, Situat În Masivul Făgăraş, Județul Argeş. Altitud
Scrie Familia De Cuvinte Ca În Modelul Dat Cal, Căluț, A Călări, Călăreț ,călărie Necalarit,ureche,pământ
A=log Baza 12 Din 9sa Se Calculeza Log Baza 6 Din 18 In Functie De A
A) Suma Tuturor Numerelor Pare De Forma Ab (cu Bara Deasupra), Cu A < B Este Egală Cu....b)Suma Tuturor Numerelor Impare De Forma Ab ( Bara Deasupra), Cu A &
Completează Textele Următoare Cu Numele Personajelor. Motanul Încălțat, Greuceanu, Präslea Cel Voinic. Numaidecât Se Dete Iarăşi De Trei Ori Peste Cap Şi Se Făc