RO Study
👤
Gabri18
Gabri18
28-03-2015
Matematică
a fost răspuns
URGENT!!!exercitiul 6
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
28-03-2015
.......................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dati-mi Cateva Argumente !:* Va Rog Va RogExplica In Maximum 5 Randuri [si Mai Putin] ,semnificatia Versurilor : ``Sunt Ani Si Ani...dar Astazi Unde-s Co
Cum As Putea Sa Rezolv; Raportul lungimilor Laturilor A Doua Patrate Este 2 Pe 5. Care Este Raportul Ariilor Celor Doua Patrate??. Dar Raportul Perimetrelor?
La Sfertul Unui Nr Natural Adaugati Dublul Sau.Din Suma Obtinuta Luati Catul Nr 250 Si2, Mariti De 9 Ori Diferenta, Di Produs Luati Restul Impartirii Nr 178 La
Cum Se Face Ma[media Aritmetica]a Nr (5-2√6;5+2√6) ?
Daca Se Aseaza Cate 1 Copil Pe Un Leagan, Vor Ramane Doi Copii Pe Ultimul Leagan. Daca Se Aseaza Cate 2 Copii Pe Un Leagan Raman 4 Leagane Libere. Cati Copii Si
VA Rog Rezolvare Completa !! [tex] \frac{29}{5} [/tex] [tex] X^{2 [/tex]-[tex] \frac{1}{2} [/tex][tex] X^{2} [/tex]+ 2,(3)[tex] X^{2} [/tex]-[tex] \frac{7}{6} [
În Seara Aceea De Ajun Eram Nespus De Agitat. Cu Îngrijorare Fără De Seamăn Mă repezeam, După Scurte Popasuri, Dintr-un Colţ Al Curţii Într-altul, Scrutând Ceru
Criteriile Pe Baza Carora Tinerii Isi Aleg O Profesie.
Sa Se Gaseasca Primul Termen Si Ratia Unei Progresii Aritmetice , Daca :a₂+a₄=16, A₁a₅=28
Ce Inseamna Modul De Expunere? Imi Puteti Spune Si Mie?