RO Study
👤
Aleohana
Aleohana
10-11-2020
Limba română
a fost răspuns
va rog repede direct răspunsul corect!!!!!
Răspuns :
Seba839
Seba839
10-11-2020
Răspuns:
cred ca este punctul b)Curiozitatea
Answer Link
Micaelalopeztudora
Micaelalopeztudora
10-11-2020
c cred
sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere Mama Cel Mai Sacru Cuvânt
8 În Biblioteca Unei Școli Sunt 200 De Cărţi. Observă Graficul Următor Şi Calculează: A) Numărul Cărților Cu Povești; B) Numărul Cărților Cu Poezii; C) Numărul
Construieste Cate Un Enunt,respectand Cerintele:a)Un Adj La Gradul Comparativ De Egalitate B) Un Adj La Gradul Superlativ Relativ C)Un Pronume Personal De Polit
1 65. Fie Funcțiile F: R→R,f(x) = - X+3 Sig: R→ R, G(x) = 2x – 7. - 2 A) Reprezentaţi Grafic Funcția Fîn Sistemul De Axe De Coordonate XOy. B) Determinați Punct
Realizează Profilul Candidatului Consiliului Elevilor Și Caracteristicile Acestuia. Vă Rog Mult!!! Dau Coroană!
1. Прочитайте Текст И Выберите Название: «Горят Костры»; «Как Спасли Сад»; «Это Не Пожар ». Определите Тип Текста. Однажды Митя Увидел В Саду Дым. - Это Пожар!
12 Cm Şı 14. Fie M Un Punct Pe Diagonala AC A Patrulaterului Convex ABCD PE BC Şi MQ || CD, QE AD. Arătați Că MP MQ + AB CD = Constant.
În Ce Măsură Romanul „ Mara " De Ioan Slavici Poate Fi Privit/ Considerat Un Bildungsroman, Deci Ca O Operă A Formării Și Maturizării? Argumentează În Aproximat
Am Nevoie De Ajutor Repede Va Rog!!!! Dau Coroana
4. Fie Funcția F:R-->R, F(x)= -2x+5 Și Se Notează Fn = F○f○...○f De N Ori F : Să Se Calculeze Fn(x), X€R