RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-11-2020
Biologie
a fost răspuns
Câți premolari au un copil
Răspuns :
Cgtby07488
Cgtby07488
09-11-2020
un copil are 8 premolari.
sper ca ți am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Citeşte Cu Atenție Introducerea Dată, Imaginează-ţi Şi Scrie Continuarea Textului. La Final Scrie Un Titlu Sugestiv. A) Plouă. Picături Mari Şi Reci Se Izbe
10. Fie Experimentul,,Aruncarea Unui Zar". A) Formulați Cel Puțin 6 Evenimente Aleatoare Ale Acestui Experiment. B) Formulați Cel Puțin 3 Evenimente Sigure Ale
Frau Fruchtig Kocht Aus 1 ¾ Kg Erdbeeren,¾ Kg Himbeeren Und 1 ½ Kg Brombeeren Eine Waldfruchtmarmelade.sie Süßt Die Marmelade Im Verhältnis 1:1 A)wie Scwer Ist
5 Stabileşte Funcția Sintactică A Substantivului „Şcoală" În Fiecare Dintre Enunțurile De Mai Jos. A) Aceea Este Școala Unde Am Învăţat. B) Copiii Discută Despr
Ce Inseamna S +TO BE-V... Ing? Verbe :Afirmative S +TO BE-V... IngCe Inseamna : Verbe:Negative S+TO BE +NOT +V... IngCe Inseamna : Verbe: Interrogative TO BE
63. Se Consideră Funcția F: R→R, F(x)=-4x+2. A) Reprezentaţi Grafic Funcția În Sistemul De Coordonate XOy.b) Calculați Tangenta Unghiului Format De Graficul Fun
Creeaza 9 Simboluri Care Sa Fie Create De Tine Si Ce Semnifica! (in Desen)Va Rog Cat Mai Repede!
Va Salut, As Avea Nevoie De Un Eseu Nu Foarte Lung Dar Totuși Detaliat In Limba Engleză Despre “Reputatia De 1000 De Ani Poate Fi Determinatã De Comportamentul
2. Sinceritatea Doare Uneori, Dar Este Necesară. Comentează Enunțurile De Mai Jos. Găsește Rezolvări Pentr situațiile Descrise. • Nu Vreau Să Mă Joc Cu Tine, P
7. Notăm Cu O Punctul De Intersecţie A Diagonalelor Rombului ABCD Şi Construim Înălțimea BE, EE AD, AC BE = {F}. Arătați Că: B) A) ABED ~ACOD; B B) AAEF~ ACOB.