RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-11-2020
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de ajutorul vostru va rog
Răspuns :
Voinescubianca01
Voinescubianca01
09-11-2020
Răspuns:
lucruri-masa,canapea
fiinte-om
Answer Link
Ella943
Ella943
09-11-2020
Răspuns:
Masa și scaunul sunt noi.
Îmi iubesc mult sora.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C.Marcati In Casetele Din Desenul De Mai Jos,prin Simbolul Indicat,zonele Permanente De Minimă Și De Maximă Presiune Existențe La Nivelul Terrei
Calculati Randementul Reactiei De Descompunere A Unei Probe De Clorat De Potasiu Cu Masa De 490kg Stiind Ca Din Reactie S Au Obtinut 4.5 Moli De O2
Într-un Depozit, Un Lucrător A Primit Un Lot De N Pixuri, Pe Care Trebuie Să Le Aranjeze În Cele X Cutii Pe Care Le Are La Dispoziție. Dacă Ar Așeza Câte 42 De
Care Crezi Ca Este Motivul Pentru Care Leul Se Simte Arat De Neajutorat Si Fricos?Ce Ar Fi Putut Sa I Se Intample?Lectia Se Numeste Leul Ce Fricos.
Citeşte Cu Atenție Textul Propus Şi Realizează Urm Rele Sarcini: "De Treci Codri De Aramă, De Departe Vezi Albind S-auzi Mándra Glǎsuire A Pădurii De Argint. Ac
1.ABCD Tapez, AB||CD, AB>CD, AC ∩ BD = {0}, AO = 5 Cm, CO = 4 Cm, BD = 18 Cm. Aflați AC, BO Şi DO.va Rog Ajutați-mă! (am Nevoie Si De Desen )
Inaltimea Unui Cilindrul Circular Drept Este Egală Cu Diametrul Unei Baze. Aria Unei Baze A Cilindrului Este 49 Cm. Aflati Înălţimea Cilindrului.
Cum Pot Elimina Controlul Parental?? Pls Ajutor
Dacă I Este Intersecţia Bisectoarelor AABC Şi ZBIC = 100°, Atunci ZBAC Este Egal Cu A) 60° B) 30° C) 20° D) 80°
. Se Consideră Un Cub. Calculați D, At Şi V, În Următoarele Cazuri: A) L = 3 Cm; B) L = 4 Cm.