RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-11-2020
Franceza
a fost răspuns
Va rog mult
Îmi trebui raspuns in seara asta
Răspuns :
Hhhjh
Hhhjh
09-11-2020
Răspuns:
jsussususususjsusususjwjsjsjsjejejejssjsjsj
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. Perimetrul Unui Dreptunghi Este 160 Cm. Să Se Afle Lungimea Şi Lăţimea Dreptunghiului, Ştiind Că Lungimea Este Triplul Lăţimii. Încercuieşte Litera Cu Dimen
Compară Fracțiile:4/5 Cu 7/5, 6/3cu 6/3, 3/6cu 2/4,7/9cu 7/11, 5/9cu 8/9, 10/100 Cu 10/100 Ajutați-mă Și Pe Mine Va RogNu Știu Dacă Este Bine Cum Am Făcut O Pr
8 Alcătuieşte Enunțuri În Care Cuvântul A Sta Să Aibă Înțelesuridiferite, Pe Care Le Vei Specifica În Paranteză.
9 Citeşte Următoarea Discuție Dintre Un Ghid Şi Un Turist Dintr-unvinilor:-Fântâna, Unul Dintre Punctele De Atracţie Ale Castelului,a Fost Săpată Între Cele Dou
B. Redacteaza Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, In Care Sa Argumentezi Daca Studierea Constitutiei Românieiar Trebui Sa Se Realizeze Sau Nu In Timpul Liceului,
Sa Se Calculeze Probabilitatea Ca, Alegand Un Element Din Multimea {0,1,2,..,289} Acesta Sa Fie Un Numar Divizibil Cu 17.
VA ROG DIN TOT SUFLETUL AM TEST ORA ASTA SI NU AM FOST LA ORA IERI, DAU COROANA SI STELE, VA IMPLOR VA ROG VA ROG
Cartea Poştală. Mesajul Text1. Corectează Textul Scris De Mihai Pentru Vărul Lui Pe Cartea Poștală.Tocmai Sia Făcut Locîn Pădure O Lupoică Șicei Sapte Pui Ai Să
6 Puncte7 Prezintă, În 30 - 70 De Cuvinte, O Temă Comună Celor Două Texte Date, Valorificând Câte Un Elementde Conţinut.textele Jurnal Secret. Serie Nouă Și Vâr
Am Nevoie De Un Exemplu De Eseu Pentru Bacalaureat Pentru Titlul: "Disfunctii Endocrine". Cerinte Aditionale: - Scoateti 6 Cuvinte De Specialitate (inafara De