RO Study
👤
Nella70
Nella70
09-11-2020
Chimie
a fost răspuns
Am nervoie de rezolvare cat mai repede!!!!
Răspuns :
ElenaEA2
ElenaEA2
09-11-2020
Răspuns:
e la chimie? ca nu mi dau seama
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează Distanța AB, Dacă:
Ofer Coroana Exercitiul 9
Afla Suma 3a+2b,daca Sunt Ondeplinite Simultan Conditiile:a*(b+5)=336 Si A=301:b.
AJUTOR! DAU COROANĂ!!! Care Este Morala Schiței "Tren De Placere" De Ion Luca Caragiale?
Am Nevoie De Ajutor La Ex.1 Și 2 Vă Rog.Dau Coroană Și 20 De Puncte.Răspunsurile Aiurea Sunt Strict Interzise.
Puteți Va Rog Să-mi Spuneți Toate Figurile De Stil Din Pisica Salbatica Si Tigrul?
S-au Dat În Folosință 3 Blocuri. Primul Bloc Are 420 De Apartamente, Al Doilea De Două Ori Mai Puține, Iar Al Treilea O Treime Din Numărul Total Al Apartamentel
Pălăria Albă - Informează Ce S-a Întâmplat Cu Foile Caietului? Pălăria Roșie - Spune Ce Simţi! Ce Îți Place Cel Mai Mult Din Text? De Ce? • Pălăria Neagră - Asp
Grila! Varianta B Pentru A Vă Ajuta Să Găsiți Cuvintele Noi, Se Dau Definițiile Lor. Comp Begus 1. Prima Literă Din Alfabet. 2. Unitate De Măsură A Suprafeței.
6. Alcătuieşte O Propoziție Negativă, În Care Substantivul "experienţă" Să Fie Îndeplinească Funcția Sintactică De Complement De Agent (1) Şi B Propozitie Afirm