RO Study
👤
Tinydoge
Tinydoge
09-11-2020
Biologie
a fost răspuns
toate exercitiile dau coroana
Răspuns :
Diana1214
Diana1214
09-11-2020
6.d
7.b
8.d
9.c
10.a
sper ca e bine! succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Si Pe Mine La Mate? 1. Cu Cat La Suta Se Mareste Aria Unui Patrat Daca Marim Latura Sa Cu 20% Din Aceasta? 2. Cu Cat La Suta Se Mareste Aria Unui Dre
La O Alimentara S-au Adus 243 Kg De Mere Si 279 Kg De Pere,ambalate Separat In Lazi De Cate 9kg.In Prima Zi S-au Vandut 117 Kg Mere Si 153 Kg Pere. Cate Lazi Pl
Buna, Intrebarea Este Pt Cei Care Au Citit Cartile Lui Anne Rice. La Cine Se Referea Vampirul Lestat Cand Spunea Urmatoarea Replica:" -Dacă Am Iubit-o? Asta Est
Am Nevoie De Un Eseu,sau Macar Niste Idei La Tema : 'Omul Si Natura'
Cate Doimi Reprezinta Un Intreg,2 Intregi, 8 Intregi?
Se Dau Substantivele:baiat,teapa,muschi,sticla,piatra,umbra,bat,stanca,minciuna,racoare,branza,sfat,spate,os.Transformati-le In Adjective Dupa Modelul:inima-ini
Intr-o Cutie Se Pot Pune 2 Bile Mari Si 3 Mici Sau O Bila Mare Si 4 Mici.Corina Are 8 Bile Mari Si 17 Mici.Cum A Pus Fetita Bilele Daca A Folosit 5 Cutii?
Am Nevoie Urgent De Un Eseu: Your School Organized An Opinion Essay Competition On Topics Of Great Importance For Teenagers And You Decided To Write About Hobbi
Caracterizarea Lui Hagi Tudose?
Gasiti Trei Numere Naturale Astfel Incat,adunandu-le Doua Cate Doua Sa Obtinem Rezultatele 15,17,si 18.